Important

PREVENIREA DELICTELOR SILVICE: Sancţiuni şi material lemnos confiscat în cadrul acţiunii „Scutul pădurii”

În perioada 30 august – 3 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, precum și efective din cadrul subunităților teritoriale ale inspectoratului, sprijinite de lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, organe silvice din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic, în baza Planului comun de acțiune „Scutul pădurii”.
Activitățile au vizat modul în care se respectă normele referitoare la prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase, de către operatorii economici din domeniu, fiind efectuate peste 100 de controale.
Pe toată perioada derulării acțiunii, polițiștii au verificat aproape 700 de mijloace auto din care 55 au transportat materiale lemnoase. Au fost constatate 8 infracțiuni, patru dintre ele prevăzute de Codul Silvic.
Polițiștii au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 46.000 de lei și au confiscat 26 mc material lemnos în valoare de peste 6000 de lei.

Te-ar putea interesa si

FAPTE ŞI CONSECINŢE: Poliţiştii, în dialog cu elevii din Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

VIDEO: Gândaci, mizerie și produse expirate, printre nereguli descoperite în magazinele Unicarm

Redactie

ATENTIE SOFERI: NU DAI PRIORITATE AMBULANTEI RAMAI FARA PERMIS DE CONDUCERE!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.