Maramuresul Istoric

RUTIERE: A condus fără permis și cu o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Coliziune la Rona de Sus cu părăsirea locului accidentului

Ieri, 6 septembrie, la ora 19.30, polițiștii din Târgu Lăpuș au oprit pentru control în localitatea Răzoare o autoutilitară, la volanul căreia au identificat un bărbat de 35 de ani din Vălenii Lăpușului.
Polițiștii au testat conducătorul autoutilitarei, rezultatul fiind 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul din Târgu Lăpuș în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui auto fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbat cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

În noaptea de 5 septembrie, patrula Secției 6 Poliție Rurală Sarasău a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Rona de Sus a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism, având direcția de deplasare Sighetu Marmației înspre Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un alt vehicul, condus de un tânăr de 24 de ani din Rona de Sus. În urma impactului ambele autoturisme au fost aruncate de pe partea carosabilă, oprindu-se frontal într-un cap de pod.
Polițiștii au identificat la fața locului unul dintre conducătorii auto, dar celălalt participant la trafic a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, neputând fi identificat la fața locului.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a două persoane în vârstă de 20 și 21 de ani, aflate în calitate de pasageri.
Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Cei trei au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, conducătorului auto fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au continuat cercetările pentru identificarea celuilalt conducător auto cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Postului de Poliție Rona de Sus și Secției 6 Poliție Rurală Sarasău au reușit identificarea conducătorul autoturismului în cauză, respectiv un bărbat de 31 de ani din Săpânța.
Polițiștii au constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Teribil accident la Sighetu Marmaţiei. Un bărbat a sărit să bată medicii el fiind imobilizat de pompieri

Redactie

Mihaela Brooks, profiler F.B.I. despre bărbatul din Vișeu de Jos care a urcat cu mașina în automobilul soției: „Românii încă au mentalitatea că femeia și-o caută”

Vasile Dale

APEL DISPERAT: O familie își caută fiul și a cerut ajutorul locuitorilor din Vișeu de Sus (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.