Eveniment

FOTO: Record naţional la crap doborât de sătmărean

Record național la crap, doborât pe lacul de la Cetariu, în județul Bihor. Fericitul pescar este Daniel Barany, în vârstă de 33 ani, care a prins un crap oglindă cu o greutate de 37,78 kg, doborând recorul naţional la crap. Conform informaţiilor de pe site-urile de profil, precedentul record la crap a fost de 37,3 kg, prins la sfârşitul lunii octombrie anul trecut.

Daniel a povestit BIHOREANULUI că s-a dus la pescuit de vineri până duminică, iar peştele uriaş l-a prins în jurul orei 5 dimineaţa, în ultima zi.

“Mă gândeam că-i mare când a tras, că într-un fel se simte la un peşte mic şi altfel la unul mare, dar n-aş fi crezut că va fi atât de mare. A trebuit să ne băgăm în apă după el, altfel nu se poate, şi după ce l-am scos am văzut că era cât lădiţa de crap, şi în lungime, şi în lăţime. Dacă era cu doi centimetri mai lung sau mai lat, nu încăpea”, a explicat pescarul pentru sursa citată.

Ca să poată scoate uriaşa captură din apă, Daniel a fost ajutat de camaradul său de pescuit, Ocsike Fodor-Nagy, dar şi de alţi pescari aflaţi pe baltă.

Daniel spune că nu a avut niciun secret anume la această captură, folosind aceleaşi tehnici de pescuit pe care le practică mereu.

SURSA: ebihoreanul.ro

Te-ar putea interesa si

VAL 2 NEVERSEA 2020: Cât costă abonamentele și biletele de o zi

Redactie

ATENŢIE! Un brăduţ „procurat” ilegal vă poate aduce un dosar penal

Vasile Dale

BILANŢ CORONAVIRUS 1 SEPTEMBRIE: 31 cazuri noi şi două decese în Maramureş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.