BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

SURSE, DIN SCENARIU ROȘU – PANDEMIE COVID-19 DE WEEKEND: Nunta unui ofițer ISU din Vișeu de Jos ținută la Vișeu de Sus (actualizare)

Valul 4 al pandemiei de Covid-19 este o glumă proastă pentru toți maramureșenii. CJSU Maramureș a luat primele măsuri pentru a evita creșterea numărului de persoane confirmate pozitiv la Vișeu de Jos încă din 7 septembrie 2021. La data respectivă incidența era de 4,99 la o mie de locuitori. Atât de bune măsuri s-au dispus încă astăzi incidența la o mie de locuitori este de 5,78. Principalele măsuri au fost interzicerea circulației pe timp de noapte în weekend (vineri – sâmbătă – duminică), dar și interzicerea nunților, botezurilor, petrecerilor, activităților sportive etc pe raza administrativă a comunei Vișeu de Jos.

Cum evită oamenii măsurile CJSU Maramureș? Simplu: fac petrecerile în orașul Vișeu de Sus, situat la o ”aruncătură de băț” de comuna aflată în scenariu roșu. Așa se va întâmpla și mâine când la un restaurant din Vișeu de Sus se va desfășura o nuntă importantă.

Mirii (el – ofițer la ISU Bistrița Năsăud) din Vișeu de Jos vor avea invitați numai ”unul și unul”: polițiști, procurori, pompieri militari etc. Mai mult, se povestește că unul din nașii mirilor va fi tocmai un fost șef de Inspectorat de Poliție. Totodată, vor participa și o mare parte din locuitorii comunei Vișeu de Jos. Așadar, cei din zona roșie vor veni la Vișeu de Sus (care astăzi are o incidență de 2,20 la o mie de locuituri).

Suntem tare curioși cum vor reacționa autoritățile în acest caz, având în vedere ”valoarea” participanților dar și a faptului că marea majoritate a acestora vor veni dintr-o zonă roșie. Se anunță prezența a peste 500 de persoane.

ACTUALIZARE

Alte surse susțin faptul că informațiile publicate sunt eronate și că lucrurile nu stau tocmai așa. Acestea susțin că nu este adevărat că o să vină 500 de invitați ci doar aproximativ 250 de persoane. Foarte puțini din Vișeu de Jos o să vină, restul din Bistrița, București etc. Apoi, mirii nu ar avea nicio nașă comandant de IPJ. În plus mulți dintre invitații de la nuntă sunt vaccinați sau testați.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE – Fetiță din Ungaria căzută de pe o stâncă în zona Piatra Șoimului. A venit elicopterul SMURD (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENTE: Concedieri la ITALSOFA Baia Mare – 100 de oameni vor fi trimiși în șomaj. Motivele: scăderea comenzilor și creșterea prețului la energia electrică

Vasile Dale

TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Şofer decedat după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.