Eveniment

WEEKEND: Polițiștii maramureșeni au depistat mai mulţi şoferi care au comis infracțiuni la regimul rutier

La data de 10 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș în timp ce efectuau serviciul de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier pe D.N. 18 în localitatea Vișeu de Sus, au oprit un autoturism, având direcția de deplasare dinspre Vișeu de Jos înspre Vișeu de Sus.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 21 de ani din Petrova, care a prezentat polițiștilor documentele solicitate pentru control. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că permisul de conducere internaţional prezentat de tânăr prezintă suspiciuni de contrafacere, tânărul nefiind posesor de permis pentru nici o categorie de vehicul.
În continuare, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

În seara zilei de 10 septembrie, poliţiştii Postului de Poliție Recea au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un autoturism a acroşat gardul unui imobil de pe strada Eroilor, conducătorul auto fiind posibil sub influenţa băuturilor alcoolice.
La faţa locului, poliţiştii au identificat autoturismul în cauză şi în apropierea acestuia un bărbat de 35 de ani din Baia Mare. În urma solicitării de a fi testat cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat acest lucru. Poliţiştii l-au condus şi la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar bărbatul a refuzat din nou.
În continuare, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sâmbătă seara, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Baia Mare a oprit pentru control un autoturism pe strada Mărăşeşti din municipiu.
La volanul acestuia, poliţiştii au identificat un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, care, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-a fost recoltată o mostră biologică în vederea stabilirii cu exactitate al alcoolemiei.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.



Ieri, 12 septembrie, la ora 10.45, poliţiştii rutieri din Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control un autoturism pe strada 9 Mai, la volanul căruia au identificat un bărbat de 47 de ani din Sighetu Marmaţiei.
Autoturismul în cauză avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare neconforme cu standardul, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost retrase.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE PE DRUMURILE JUDEŢULUI: La volanul unui autoturism neînmatriculat şi fără permis. Alţi doi şoferi prinşi băuţi la Sighet şi Strâmtura

Redactie

CARAMBOL LA LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Impact între trei autoturisme si un autocar. Accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței de siguranță (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER LA SATULUNG: O autoutilitară a ajuns în şanţ şi s-a răsturnat pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult