Pompierii maramureşeni intervin au fost solicitaţi în această dimineaţă să intervină la Ungureni. Aici a luat foc o casă, transmite ISU Maramureş.

Tare mare necaz s-a abătut iar în această noapte peste o familie din comuna Cupșeni!

”Iarăși ies în fața dumneavoastră, cu o veste extrem de tristă: azi-noapte, la Ungureni, a arsă toată agoniseală unei familii: casă, șură, anexe! Asupra acestei familii mai venise un necaz, atunci când nepoțelul de 12 a plecat la ceruri, în urma unui tragic accident!Această familie este una foarte bine văzută la nivel de microsocietate: au fost plecați în Occident, au pus ban pe ban, iar casa și șura au fost atâta de frumos făcute că le puteai asemăna cu cutiuțe de bijuterii. Urma să vină un evaluator, pentru a-și face asigurare, însă focul le-a luat-o inainte.

Așa cum mereu am dat dovadă de coeziune de grup, haideți să nu rămânem nici acum indiferenți, ci să dăm din puținul nostru și să ajutăm familia greu încercată!Vom aduna bani la Primăria Cupșeni, eu personal, vor anunța preoții la biserici și ne vom organiza să umblăm și prin sat…Doamne-ajută!

Și conturile bancare:

Unitatea CEC BANK SA;

TITULAR CONT: UNGUR VERONICA

Cont lei: RO65CECEC001946384427211

Cont euro: RO35CECEB000B2EUR1726281” transmite Lucia Chermezan Butcure, primarul comunei Cupșeni.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.