Drumul spre performanță în sport este presărat de talent, ambiție și multe ore de antrenament. Un exemplu în acest sens este și băimăreanul Alex Barta, care la 15 ani reușește să-și depășească limitele sportive.

„Kickboxing-ul m-a schimbat atât fizic cât și psihic. Am urcat în ring, dar acest lucru m-a ajutat să devin un băiat mai responsabil, mai ordonat, mai calculat și mai puternic. Îmi doresc să ajung cât de sus și să mă bat la un nivel foarte înalt. Și de ce nu, într-o zi poate voi deveni un campion”, a declarat Alex Barta.

Alex practică acest sport de trei ani. Legitimat la clubul ACS Gladiators Baia Mare, acesta este primul sportiv care reușește la vârsta de 15 ani să urce în ring în cadrul unei gale profesioniste.

„Este o onoare pentru noi faptul că sportivul clubului nostru a ajuns la un asemenea nivel. Suntem conștienți că lupta se dă în ring, dar Alex va susține această competiție într-un mod responsabil, țintind spre victorie, așa cum face un campion”, a arătat Andrei Babocsi, președintele ACS Gladiators Baia Mare.

Marea confruntare va avea loc luni, 20 septembrie, în cadrul galei profesioniste Colosseum Tournament, care se va desfășura cu începere de la ora 20 în Sala Sporturilor din Oradea.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.