Sport

KICKBOXING: Alex Barta, drumul spre performanță. La doar 15 ani se bate în galele profesioniste Colosseum

Drumul spre performanță în sport este presărat de talent, ambiție și multe ore de antrenament. Un exemplu în acest sens este și băimăreanul Alex Barta, care la 15 ani reușește să-și depășească limitele sportive.

„Kickboxing-ul m-a schimbat atât fizic cât și psihic. Am urcat în ring, dar acest lucru m-a ajutat să devin un băiat mai responsabil, mai ordonat, mai calculat și mai puternic. Îmi doresc să ajung cât de sus și să mă bat la un nivel foarte înalt. Și de ce nu, într-o zi poate voi deveni un campion”, a declarat Alex Barta.

Alex practică acest sport de trei ani. Legitimat la clubul ACS Gladiators Baia Mare, acesta este primul sportiv care reușește la vârsta de 15 ani să urce în ring în cadrul unei gale profesioniste.

„Este o onoare pentru noi faptul că sportivul clubului nostru a ajuns la un asemenea nivel. Suntem conștienți că lupta se dă în ring, dar Alex va susține această competiție într-un mod responsabil, țintind spre victorie, așa cum face un campion”, a arătat Andrei Babocsi, președintele ACS Gladiators Baia Mare.

Marea confruntare va avea loc luni, 20 septembrie, în cadrul galei profesioniste Colosseum Tournament, care se va desfășura cu începere de la ora 20 în Sala Sporturilor din Oradea.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Hand to hand fighting – Află rezultatele obținute de sportivii de la CSO Borșa

Vasile Dale

BORŞA: Prima competiție internațională de schi alpin organizată în nocturnă din România. Două românce pe podium

Redactie

FOTBAL. LIGA A IV-A. JUNIORI A1 – Minaur Baia Mare, campioana Maramureșului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.