Maramuresul Istoric

TREI INFRACŢIUNI: Beat şi fără permis a făcut accident cu mopedul

Ieri, 22 septembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit la un accident rutier soldat cu victimă.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 40 de ani din Repedea a condus un moped dinspre D.C. Nejini Crai înspre D.J. 187, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se de gardul din beton aparţinând unui imobil.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Te-ar putea interesa si

FOTO: A ajuns cu mașina într-un podeț la intrarea în Sighet. Doi oameni au fost loviți cu mașina de un șofer băut carea a plecat de la fața locului

Vasile Dale

SIGHETU MARMAŢIEI: 140 mp din acoperișul unei case a ars ca o torță. Cauza – coșul de fum neprotejat termic

Redactie

ACCIDENTE: Șofer beat și fără permis din Poienile de Sub Munte ajuns cu mașina în gard. Pieton beat accidentat la Vișeu de Jos

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.