BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ACUZE GRAVE – O asistentă medicală din Baia Mare și fetița ei de trei zile au murit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Femeia era confirmată pozitiv COVID-19

Poveste de groază în Maramureș. O femeie în vârstă de doar 34 de ani a murit la o zi după ce fetița pe care o născuse prematur a decedat. Băimăreanca, asistentă medicală, nu era vaccinată și a fost confirmată pozitiv COVID-19 la internare. Familia femeii acuza medicii Spitalului Județean de Urgență Baia Mare că i-ar fi spus despre decesul fetiței, direct și fără menajamente, iar aceasta ar fi suferit un șoc puternic care ar fi condus la deces.

Ce spune familia asistentei medicale

Cristina avea 34 de ani. Nu era căsătorită. A terminat școala de asistenți medicali. Săptămâna trecută s-ar fi simțit rău, motiv pentru care, spun aparținătorii, a mers să își facă toate analizele.


”Era în gravidă în luna a opta. Era răcită și avea febră. Toate analizele ce le-a făcut au fost bune. Nu era vaccinată. A mers ziua următoare la spital, unde i-au făcut un test COVID ce a ieșit pozitiv.

A fost internată cu pneumonie severă. Avea saturația de oxigen joasă iar medicii au convins-o să nască prin cezariană.

Totul a fost în regulă iar nașterea fetiței a decurs bine. A doua zi fetița era bine la secția prematuri. A treia zi fetița a murit. Ea era internată la ATI și medicii i-au spus direct că fetița i-a murit. Cum era și slăbită după naștere a intrat în șoc când a aflat iar în dimineața următoare a murit și ea.

Cauza decesului surorii mele a fost stop cardio-respirator cauzat de infecția cu SARS COV2, edem pulmonar.

Pe certificatul de deces al fetiței este scris tot stop cardio-respirator dar nu este scris să fi fost infectată cu COVID-19” ne-au transmis aparținătorii.

Vom reveni și cu o o declarație oficială din partea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Te-ar putea interesa si

NU MAI REZISTĂ / FOTO: 4 ucraineni au trecut ilegal graniţa în România prin râul Tisa – actualizare

Redactie

BORŞA: Tăiere ilegală și furt de arbori constatate în zona alpină Strâmtura

Redactie

IN 5 SECUNDE! Hotul cu fata acoperita cu batic de matase a dat lovitura la Targu Lapus. Politistii nu l-au prins inca (foto/video camera supraveghere)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult