BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV – JAF ÎN BAIA MARE: A rămas fără banii de apartament – 50.000 euro furați dintr-un autoturism – actualizare

Jaf ca-n filme pe bulevardul Traian din Baia Mare. Un autoturism a fost parcat pe bulevardul amintit iar proprietarul a intrat într-un magazin, lăsându-și borseta în vehicul conform surselor noastre.

Persoane necunoscute au profitat de acest lucru și au reușit să fure borseta în care se afla suma de aproximativ 50.000 de euro (250.000 lei echivalent în lei). Banii erau pregătiți pentru achiziționarea unui apartament, ne informează sursele noastre.

Imediat s-a dat alarma la 112, mai multe echipaje de poliție deplasându-se la fața locului și deschizând o anchetă. Hoții nu au fost încă prinși.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi, 24 septembrie, la ora 11.32, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui furt pe bulevardul Traian din municipiu.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind un bărbat de 60 de ani din Baia Mare.

Acesta a reclamat faptul că din mașina lăsată cu portierele neasigurate, i-a fost furată o borsetă care conținea 50000 de euro.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală.

foto arhivă

Te-ar putea interesa si

BRACONAJ LA BOTIZA: Arme letale ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o pădure din Coaş (actualizare)

Redactie

Gheorghe Şimon, deputat PSD: „Alături de colegii mei, voi vota împotriva Ordonanței debranșării consumatorilor în starea de alertă!”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.