BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO | EXCLUSIV: S-AU PĂRUIT CA ÎN FILME – Două adolescente filmate lângă un parc din oraș în timp ce își împărțeau pumni și palme (ACTUALIZARE)

O bătaie în toată regula între două adolescente a avut loc azi, în jurul orei 18:00, în zona unui parc de pe strada Ion Luca Caragiale din Baia Mare. Cele două fetișcane și-au împărțit pumni și palme, s-au tras de păr și s-au dat de pământ, totul sub privirile altor câțiva tineri din grup.

În imaginile video surprinse de un cititor al ActualMM, se observă cum cele două se iau la bătaie în toată regula, spre delectarea prietenilor lor care nu au părut, cel puțin la începutul confruntării, că ar avea intenția să le oprească.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

În ceea ce privește acest eveniment, polițiștii nu au fost sesizați prin apel la nr de urgență 112 iar pana în acest moment nu a fost depusă plângere la poliție privind acest eveniment.

În cauză, polițiștii băimăreni efectuează cercetări pentru a stabili condițiile concrete în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, precizăm faptul că în cazul infracțiunii de lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate, conform art. 193 alin. 3 Cod Penal.

https://www.youtube.com/watch?v=eGX5IvdawaA
Sursa video si info: actualMM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Începător la volan în Sighetu Marmației – A evitat un pieton pe zebră și a ajuns cu mașina pe trotuar apoi într-o casă

Vasile Dale

ZVONURI SAU REALITATE: ÎN PELERINAJ PE LA DESPESCU – Comisarul șef Ionel Todoran se vrea încă doi ani adjunct al IPJ Maramureș

Vasile Dale

Gerhard Karner confirmă deschiderea Austriei pentru România în „Air Schengen” | Marcel Ciolacu: „Să nu ne mai mințim: Cherecheș a trecut frontiera cu buletinul vărului!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.