BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Video | Un profesor de biologie de la Colegiul Tehnic George Bariţiu din Baia Mare ar fi bătut un elev (ACTUALIZARE)

Scandal la Colegiul Tehnic George Bariţiu din Baia Mare. Potrivit surselor noastre, un profesor ar fi acuzat că ar fi bătut un elev.

Contactaţi de vasiledale.ro, reprezentanţii ISJ Maramureş au spus că incidentul a avut loc ieri, la ora de biologie de la clasa a IX-a. Directoarea colegiului a trimis către inspectorat o notă informativă, deschizându-se o anchetă.

ACTUALIZARE

Conform unor surse se pare că tot incidentul ar fi pornit după ce elevul s-ar fi cerut să plece mai repede de la oră pentru că era navetist. Profesoara s-ar fi uitat pe o listă (aprobată în urmă cu o săptămână într-o ședință cu părinții – cu mențiunea că părinții elevului nu ar fi participat) și numele lui nu era trecut. Cadrul didactic ar fi refuzat să îl lase de la oră, elevul ar fi insistat și de aici a început întreg scandalul.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Baia Mare va avea încă un ”frate”. Ne înfrățim cu un oraș din regiunea Emeishan (China)

Vasile Dale

VIDEO: Inundații în Țara Oașului. Trei oameni au fost salvați de pompieri după ce au rămas cu mașina în mijlocul apelor revărsate. Cod portocaliu pe Someș în Maramureș

Vasile Dale

ACCIDENT FEROVIAR: O maşină spulberată de trenul Regio Baia Mare – Jibou (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

4 mesaje

Ioana septembrie 30, 2021 at 5:14 pm

Batut? Nu exagerati putin? Într-adevar, un profesor n-are voie sa atinga un elev (si viceversa), dar „batut”? Mai e si „video” in titlu, si niste screenshot-uri sa para totul scos din context:) Frumos, ft frumos, felicitarile mele, le meritați!

Raspunde
Nenea Zamfir septembrie 30, 2021 at 6:17 pm

La cum trage de elevi nu trage nici de…!

Raspunde
Mihai octombrie 2, 2021 at 9:36 am

Nu vad unde profesoara e batuta , vad ca ea agreseaza elevul, dat ea va iesi cu basma curata

Raspunde
ghita pirtan octombrie 2, 2021 at 12:08 pm

La scoala vii sa asculti de profesori chiar daca tu crezi ca „stimabil” elev ca ai merita mai mult. Daca nu iti place esti liber la abandon si pe strada cu tine, jilava, gherla sau salahor etc.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.