BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE: Accident grav spre Băița. Doi încarcerati iar un minor de 15 ani a fost aruncat din masina (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada care face legătura între Tăuții Măgherăuș și Băița (strada numărul 85).

Din primele informații reiese că trei persoane sunt rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

Spre locul accidentului se deplasează forțele de intervenție de la ISU Maramureș (pompierii de la descarcerare și echipajele SMURD), Ambulanță și Poliție.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 02 octombrie, la ora 06.31, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada 85 din oraș a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autovehicul condus de un tânăr de 25 de ani din Băița, a intrat în coliziune cu un arbore, situat în liziera pădurii din apropierea drumului.

În urma impactului pasagerul din partea din spate a habitaclului, respectiv un tânăr de 15 ani din Băița a fost proiectat în afara autoturismului.

La fața locului au mai fost prezente două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Maramureș și un echipaj de ambulanță al S.J.A. Maramureș.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime în vârstă de 15 și 25 de ani, toți din Băița. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și au rămas internați sub supraveghere medicală.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Focuri de armă pentru oprirea în trafic a două autoturisme încărcate cu ţigări de contrabandă

Redactie

POLIȚIA RUTIERĂ: 39 de șoferi au rămas pietoni. Trei dintre ei s-au ales și cu dosare penale pentru că au consumat alcool

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 18 / ACTUALIZARE: O femeie lovită în plin de un TIR în timp ce traversa drumul la Vișeu de Sus. Din cauza multiplelor traumatisme, femeia a decedat la spital

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult