BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

DRAMĂ ÎN ITALIA – Un bărbat din Moisei a murit pe șantierul în care muncea pentru a-și întreține cei trei copii

Un maramureșean de 40 de ani din Moisei a murit ieri în Italia. Bărbatul, angajat al unei firme de construcții, lucra pe un șantier din localitatea Opera, aflată în apropiere de Milano, regiunea Lombardia, la momentul producerii tragediei.

Potrivit presei locale, maramureșeanul s-a urcat pe acoperișul unui depozit pentru a repara o gaură prin care se strecura apa. În timp ce se afla pe acoperiș se pare că a călcat pe un oblon montat acolo pentru lumină, dar care avea doar o bucată de celofan pe el, ceea ce l-a făcut să cadă în interiorul depozitului, în gol, de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Totul s-a petrecut sub privirile terifiate ale colegilor de muncă ai bărbatului. La fața locului, alertați de apelurile disperate ale celorlalți muncitori, a ajuns și proprietarul firmei de construcți Serbelloni Construzioni, Salvatore Mangiafico, împreună cu fratele victimei. Acesta din urmă a avut sarcina atroce de da vestea tragică rudelor.

Ioan Vlonga, originar din comuna Moisei, era plecat în Italia de 20 de ani. Potrivit colegilor acestuia, bărbatul alesese drumul străinătății pentru a-și putea întreține soția și cei trei copii, pe care îi vedea doar în scurte vacanțe.

Corpul maramureșeanului a fost dus la morgă pentru efectuarea autopsiei. Polițiștii italieni au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul de muncă.

Te-ar putea interesa si

INCONȘTIENȚĂ LA DRUMUL MARE: Au aprins miriștea, iar focul s-a întins spre DN 1C. Traficul este în pericol (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

ACTUALIZARE / BEAT CRITA: IMPACT VIOLENT – A INTRAT CU UTILAJUL DE DESZAPEZIRE INTR-UN AUTOTURISM LA SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: El este tânărul din Șiria cel care a răpit-o pe fata de 17 ani din Borșa. Ar fi iubiți

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult