Un protest de amploare are loc și în Piața Universității din Capitală. Mii de persoane își strigă nemulțumirile față de restricțiile impuse de autorități. Și Baia Mare s-a raliat acestui protest astfel că aproximativ 100 de băimăreni sunt în Piața Revoluției.

Mii de persoane au ieșit sâmbătă în stradă, în Piața Universității, acolo unde are loc un miting antiguvernamental.

Aproximativ 3.000 de oameni protestează în Piaţa Universităţii şi se pare că se vor alătura celor prezenţi deja în Piaţa Victoriei. 

Protestatarii au blocat circulația, iar traficul se desfăşoară cu dificultate.

Oamenii sunt nemulțumiți față de introducerea certificatului verde, dar și a restricțiilor. La protest și-a anunțat participarea și Alianța pentru Unirea Românilor, dar și mai multe asociații.

„Noi venim din Parlament, unde am început greva și mergem până la capăt cu acțiunile de protest. Nu mai este timp de stat, nu mai este timp de așteptat, tolerat și de înghițit mizeriile pe care ni le servesc alții. E momentul să venim cu toții la București, e momentul să fim mulți, foarte mulți,” a spus copresedintele George Simion pe Facebook.

Potrivit Mediafax, protestatarii solicită ridicarea stării de alertă, renunțarea la impunerea directă sau indirectă a vaccinării, renunțarea la folosirea certificatului verde, precum și menținerea unităților de învățământ deschise, fără constrângeri, dar și accesul nediscriminatori la servicii de sănătate, fără transformarea unor spitale în unități Covid.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.