BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un copil de 15 ani a fost aruncat dintr-o mașină de teren într-o zonă de munte. Alți doi tineri încarcerați

Azi, 02 octombrie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe strada 85 din oraș a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autovehicul condus de un tânăr de 25 de ani din Băița, a intrat în coliziune cu un arbore, situat în liziera pădurii din apropierea drumului.

În urma impactului pasagerul din partea din spate a habitaclului, respectiv un tânăr de 15 ani din Băița a fost proiectat în afara autoturismului.

La fața locului au mai fost prezente două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Maramureș și un echipaj de ambulanță al S.J.A. Maramureș.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime în vârstă de 15 și 25 de ani, toți din Băița. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și au rămas internați sub supraveghere medicală.

Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Trebuie să spunem și faptul că pasagerul din dreapta a fost transferat de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare la un spital din Cluj după ce a suferit o fractură de coloană. Băiatul de 15 ani este internat cu multiple fracturi la Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean Baia Mare, iar șoferul la Chirurgie Adulți în acelați spital.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INTERVIN SALVAMONTIŞTII / ACTUALIZARE: Cioban rănit în Mara, într-o zonă greu accesibilă. Omul ar fi fost bătut. Apelul a fost nejustificat

Redactie

Fenomenul copiilor cu copii. În Maramureș aproape 200 de mămici au între 10 și 16 ani

Vasile Dale

SALTATI IN TRAFIC: Doi maramureseni incatusati de mascatii din Satu Mare. Sunt suspectati de trafic de droguri (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.