BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

SUCIU DE SUS: Un șofer a fugit de poliție doar că după 500 metri ulița s-a înfundat. Era băut

Vineri, 01 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii din Suciu de Sus, aflându-se în serviciul de patrulare în comuna Suciu de Sus, au efectuat semnal regulementar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar după ce a înaintat aproximativ 450 de metri a virat la dreapta, intrând pe o stradă.

Din cauza faptului că drumul s-a îngustat și nu și-a mai putut continua deplasarea, conducătorul autoutilitarei a oprit, polițiștii identificându-l ca fiind un bărbat de 38 de ani din Suciu de Jos.

Polițiștii l-au testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

  • Beat prins la volan prin Făurești

Sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic în localitatea Făurești un autoturism, condus un bărbat de 33 de ani din Copalnic Mănăștur.

 Polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Două mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiștii de investigații criminale

Vineri, 01 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Baia Mare pe numele a doi bărbați de 51 și 59 de ani.

Unul dintre aceștia a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 4 ani și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de și conducerea unui vehicul fără permis, iar celălalt la 1 an și 7 luni închisoare pentru comiterea infractiunii de contrabandă.

Ambii au fost depuși la Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

ACŢIUN SPJ: Salvatorii montani solicitaţi în zona Valea Porcului – Vişeu pentru coborârea dintr-o zonă fără acces auto a unei femei bolnave

Redactie

FOTO: Bărbat din Bogdan Vodă, reţinut după ce câinele lui a ucis un altul. Bestia s-a lăudat cu imaginile horror pe faceboook

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.