BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

DOSAR PENAL: A sunat la 112, a cerut ajutorul ambulanței dar a ”omis” să spună că este pozitiv COVID19

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş a fost înregistrat la data de 04.10.2021 un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de omisiunea declarării unor informaţii prevăzută de articolul 352 ind. 1 Cod penal, constând în aceea că o persoană a solicitat prin S.N.U.A.U. 112 deplasarea unui echipaj al ambulanţei pentru a acorda îngrijiri medicale unui membru al familiei, nedeclarând cadrelor medicale faptul că aceasta a fost confirmată pozitiv cu virusul Sars-Cov 2.

Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

PARCUL NAŢIONAL MUNŢII RODNEI: Jandarmii, amenințați cu arma de hoții de lemne. Minor din Borşa, printre bănuiţi

Vasile Dale

VIDEO: Momentul producerii accidentului în care un magistrat stagiar a lovit trei copii pe trecerea pentru pietoni în Sighetu Marmaţiei

Redactie

FOTO: Percheziție domiciliară efectuată în Borșa de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult