BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

DOSAR PENAL: A sunat la 112, a cerut ajutorul ambulanței dar a ”omis” să spună că este pozitiv COVID19

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş a fost înregistrat la data de 04.10.2021 un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de omisiunea declarării unor informaţii prevăzută de articolul 352 ind. 1 Cod penal, constând în aceea că o persoană a solicitat prin S.N.U.A.U. 112 deplasarea unui echipaj al ambulanţei pentru a acorda îngrijiri medicale unui membru al familiei, nedeclarând cadrelor medicale faptul că aceasta a fost confirmată pozitiv cu virusul Sars-Cov 2.

Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CITITORI: Acuzații grave la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Directorul de îngrijiri este vizat de acuzele asistenților de pe Secția Prihiatrie Bărbați Adulți

Vasile Dale

VIDEO: Salvamontiştii, puşi pe drumuri sub Creasta Cocoşului de un cioban… beat

Redactie

IMPACT NIMICITOR: BARBAT DIN GROSI IMPLICAT INTR-UN CARAMBOL IN JUCU! PATRU PERSOANE RANITE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.