Un echipaj de poliție din municipiul Sighetu Marmației a fost fotografiat ieri în zona CIL din oraș staționând pe o trecere pentru pietoni. Motivul pare a fi acela că unul dintre agenții de poliție și-a cumpărat câte ceva ”de-ale gurii” de la un chioșc din zonă.

”Ei au voie să oprească oriunde chiar și pe trecerea pentru pietoni când nu era nicio urgență și nu erau în nicio misiune? Ba tot ei s-au luat în gură cu mine că îi fotografiam! I-am întrebat de ce au oprit acolo și mi-au spus că nu e treaba mea. Un alt domn a vrut să îi filmeze și atunci polițistul a strigat că o să vadă el și a plecat” ne-a scris cel care ne-a și trimis fotografiile.

Actualizare IPJ Maramures: Autospecială de poliție oprită pe trecere de pietoni

În urma apariției în mediul on-line a unui articol în data de 06 octombrie a.c., intitulat „FOTO: MISIUNE – AU OPRIT PE TRECEREA PENTRU PIETONI PENTRU A-ȘI CUMPĂRA DE-ALE GURII”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional în data de 06 octombrie a.c., în conformitate cu prevederile art. 142, lit. e din H.G. 1391din 2006 și sancționat de art. 108 alin. 1 lit. a pct. 8 din O.U.G. 195 din 2002.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la împrejurările producerii evenimentului, în vederea stabilirii existenței sau inexistenței unei abateri disciplinare, raportat la prevederile Legii 360 din 2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.