Eveniment

IMPACT LA SEINI: O femeie de 39 de ani a ajuns la spital după ce a căzut de pe trotinetă

Ieri dimineață, polițiștii din Seini s-au sesizat din oficiu în urma producerii unui eveniment rutier în centrul orașului. La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 39 de ani din Seini, în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică pe strada Piața Unirii, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din oraș. În urma impactului, femeia a căzut pe carosabil, suferind leziuni. Aceasta a fost transportată la spital în vederea efectuării de investigații complexe. Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Conducătorului autoturismului i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Școala ”Lucian Blaga” din Baia Mare- abuzuri, tratamente preferențiale și prejudicii cu multe zerouri din banii publici (actualizare)

Vasile Dale

O maramureşeancă şi un gorjean s-au căsătorit în primele secunde din 2023 la Poarta Sărutului din Tg. Jiu

Redactie

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Teribilism pe strada Școlii. Mai mulţi tineri s-au apucat să lovească cu pumnii în tot ce le-a ieșit în cale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.