Important

SALVEAZĂ O VIAŢĂ: Jandarmii maramureşeni donează sânge

În această perioadă trăim vremuri grele care ne determină să devenim mai puternici, să prețuim mai mult persoanele care ne înconjoară și să oferim ajutor de fiecare dată. Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș s-a alăturat campaniei de donare de sânge ,,Donează sânge! Salvează o viață”!, desfășurată la nivel național de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană, astfel că jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare. Cei mai mulți nu participă pentru prima oară la o astfel de activitate.

Prin acest gest jandarmii vor să dea dovadă de solidaritate faţă oamenii aflați în suferinţă, pentru care o picătură de sânge reprezintă viață iar prin efortul comun putem aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu, acela de a dona sânge.
„Le mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și totodată dorim să lansăm o invitație cetățenilor, să oferim împreună un suport pentru sănătatea celor aflați in suferință, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți!”, declară reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al Variantei ocolitoare a municipiului Baia Mare

Vasile Dale

EXPOZIŢIE: ”Icoane din Scheii Brașovului”, la Muzeul de Etnografie

Redactie

COMUNICAT PNL: Primăria Baia Mare blochează aflarea adevărului despre banii plătiți de cetățeni pentru salubrizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult