BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

URMARE ACCIDENT ROGOZ: Femeia din Cupșeni rănită în timp ce mergea la final de august la o nuntă a decedat la spital

Avem vești triste din Țara Lăpușului. Acolo, în 28 august 2021, s-a produs un grav accident de circulație pe raza localității Rogoz, pe DJ171C. Două autoturisme s-au ciocnit violent iar trei femei cu vârste cuprinse între 26 și 59 de ani (toate din Cupșeni) și o minoră de 6 ani au fost rănite. Una dintre femei a fost transportată în comă cu elicopterul la un spital din Cluj. Din păcate, la mai bine de o lună de la producerea accidentului, femeia a decedat. Totul s-a întâmplat în cele femeia se deplasa spre o nuntă.

Ce a spus poliția la momentul respectiv

Astăzi, 28 august, la ora 16.14, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe D.J. 171C. La fața locului, polițiștii au constatat că în localitatea Rogoz două autoturisme care circulau în sensuri opuse au intrat în coliziune. Polițiștii au identificat conducătorii auto ca fiind doi bărbați de 33 și 37 de ani din Cupșeni și Libotin.



În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a trei femei cu vârste cuprinse între 26 și 59 de ani, toate din Cupșeni și a unei minore de 6 ani din Libotin. Toate persoale rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Doi polițiști aflați în pensie sunt suspectați că ar fi braconat doi mistreți pe fondul de vânătoare 17 Izei

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV – MISIUNE SALVAMONT: O fetiță de 12 ani din Cehia găsită și salvată din munți de un grup de motocicliști din zona Lacului Vinderel

Vasile Dale

ZI DE NAŞTERE LA FERSIG: Eveniment privat cu 30 de persoane întrerupt de polițiști

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult