BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

COŞTIUI / ACTUALIZARE: Persoană blocată de un mal de pământ într-o canalizare (Galerie FOTO)

Intervenţie a pompierilor maramureşeni în această dimineaţă. Ei au fost solicitaţi la Coştiui, Rona de Sus, pentru deblocarea unei persoane blocate într-o canalizare, peste care s-a surpat un mal de pământ.

Persoana este surprinsă până la brâu şi este conştientă. Intervine Detaşamentul Sighet cu autospeciala de descarcerare şi un echipaj SMURD.

ACTUALIZARE

Persoana a fost scoasa de sub malul de pamant si a fost preluata de echipajul medical.

ACTUALIZAREIPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 13 octombrie, la ora 08.45, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în satul Coștiui un mal de pământ s-a surpat peste o persoană.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unor lucrări de executare a rețelei de canalizare pe strada Calvariei din Coștiui, un bărbat de 30 de ani din Șetin a coborât într-un șanț pentru a monta o țeavă, moment în care pământul de pe margine a căzut peste acesta.

Echipajele prezente la fața locului au scos victima de sub pământ și au transportat-o la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legate de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Peste 1.500 de pubele, depozitate în curtea uneii primării din Maramureş. Oamenii nu sunt interesaţi să vină să şi le ridice

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între o cisternă și un autoturism în Buciumi pe DN1C

Vasile Dale

A primit a doua şansă, dar o altă greşeală l-a costat viaţa. Ali s-a stins după un accident, la nici doi ani după ce Yasmina a murit în maşina lui. Familia a fost de acord cu donarea de organe

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.