BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: A lovit cu BMW-ul șase mașini parcate pe o stradă din Baia Mare. Șoferul ar fi fugit imediat. Apoi a apărut o fată beată și fără permis care susținea că ea era la volanul BMW-ului – ACTUALIZARE

Accident pe strada Gării din municipiul Baia Mare. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism BMW înmatriculat în județul Maramureș a reușit ”performanța” de a distruge șase autoturisme ce erau parcate pe strada amintită.

Conform martorilor se pare după impact din autoturismul BMW ar fi coborât doi tineri care ar fi dispărut între blocuri. După ce polițiștii au sosit la fața locului și au început cercetările în zonă a venit o tânără însoțită de mama ei care a susținut că ea ar fi condus.

Aceasta ar fi spus că a fost la o petrecere și că de acolo după ce a consumat alcool ar fi urcat la volan și a comis accidentul. Polițiștii au testat-o pe tânără etilotestul indicând 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Băimăreanca a fost dusă la sediul poliției pentru audieri deoarece există suspiciuni rezonabile că tânăra nu ar spune adevărul.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, la ora 23.16, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un autoturism a accidentat mai multe autoturisme parcate pe strada Gării din municipiu.

         Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat pe strada Gării autoturismul în cauză care ar fi produs evenimentul rutier și alte șase autoturisme avariate, care se aflau parcate regulamentar în dreptul unor imobile.

Ulterior, la fața locului s-a prezentat o tânără de 20 de ani din Baia Mare, care a declarat faptul că ea ar fi condus autoturismul, iar după aceea ar fi părăsit locul producerii evenimentului rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra de 20 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, tânăra a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Vezi cine sunt cei doi tineri (din Nistru și Trestia) arestați preventiv după jaful de la un cazino din Baia Mare

Vasile Dale

Pompierii civili de la SVSU Poienile de sub Munte au intervenit la o victimă căzută de pe bicicletă

Redactie

VIDEO: 11 percheziții în Sighet, Șomcuta Mare, Bocicoiu Mare, Tisa și Crăciunești. S-au confiscat țigari de contrabandă, bani și mașini

Vasile Dale

1 mesaj

popovici octombrie 14, 2021 at 10:40 am

vaaaaaaaai, doamne fereste pe toata lumea de cazane pe benzina

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult