Eveniment

RUTIERE: Accident rutier cu victimă la Săcel şi cu cu părăsirea locului accidentului la Poienile de Sub Munte

Aseară 13 octombrie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Săliștea de Sus, au intervenit la un accident rutier soldat cu o victimă.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Săcel înspre Moisei, datorită vizibilității reduse a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat din comuna Săcel, care circula în acelaşi sens.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului hipo, un bărbat de 26 de ani, care a fost preluat de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul din Borșa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar în cazul conducătorului atelajului hipo aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ambilor conducători le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

*****

Ieri, 13 octombrie, în jurul orei 15.00, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 187 în Poienile de Sub Munte.
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani se afla staționat pe partea carosabilă, în dreptul unui magazin, a fost lovit în partea în spate de către un moped care nu avea montate plăcuţe cu numere de înregistrare și care circula din aceaşi direcţie, rezultând avarierea ambelor vehicule.
Conducătorul mopedului, un bărbat de 57 de ani din Poienile de Sub Munte, la scurt timp de la producerea evenimentul rutier, a fugit de la locul faptei.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul de 57 de ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie, iar mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat în circulaţie.
În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Trei infracțiuni, un dosar penal

În data de 12 octombrie, ora 20.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul Republicii din municipiu.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism ar fi lovit un pieton în timp ce acesta se afla în traversarea părții carosabile.
Victima, o femeie de 29 de ani din Baia Mare, s-ar fi prezentat la spital ieri, 13 septembrie în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Șoferul implicat în evenimentul rutier a părăsit locul accidentului la volanul autoturismului implicat în accident.
În urma investigațiilor informativ-operative, ieri, 13 octombrie, polițiștii rutieri au stabilit faptul că autoturismul care a părăsit locului accidentului ar fi fost condus de către un bărbat de 26 de ani din Cavnic care nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO / TRAGEDIE LA MOISEI: Patru fetiţe au rămas orfane după ce tatăl lor s-a electrocutat mortal încercând să dea jos un zmeu agăţat de firele de curent

Redactie

La mulţi ani, chef Vasile Hotca! El va găti o masă caldă în 7 ianuarie, la bisericuța de lemn de pe bd. Republicii, pentru nevoiașii băimăreni

Redactie

La 65 de ani de activitate, Ansamblul Folcloric National Transilvania este un adevărat ambasador al Maramureșului, al României, al tradițiilor noastre și al frumosului românesc!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.