Incident grav în această seară pe strada Aleea Nouă din Baia Mare. Un apel la 112 anunţa faptul că un tânăr îşi ameninţa mama cu cuţitul. Imediat la faţa locului au pornit echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD şi ambulanţa. Poliţiştii l-au încătuşat pe tânărul de 19 de ani şi l-au predat echipajului de ambulanţă. În acel moment, cu toate că a fost ameninţată cu moartea de fiu, mama băimăreanului a vrut să îl însoţească la secţia de psihiatrie a Spitalul de Boli Infecţioase. Poliţiştii au oprit-o cu greu şi au convins-o în cele din urmă că nu poate urca în vehicul.


Conform unor surse, bărbatul nu ar fi la prima abatere de acest gen şi chiar ar mai fi fost internat pe secţia de psihiatrie a spitalelor din Maramureş. Se pare că în această seară nu şi-ar fi luat tratamentul primit la ultima externare.
Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru agresiune în familie, cu toate că femeia nu a vrut să depună plângere împotriva fiului.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Violență în familie în Baia Mare

Ieri, 14 octombrie, ora 18.23, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un tânăr și-a agresat mama. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 54 de ani și pe fiul acesteia, un tânăr de 19 ani, ambii din Baia Mare.Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesară transportarea acesteia la Spitalul Județean.

Tânărul a fost imobilizat de polițiști și transportat de către un echipaj al S.A.J. la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din municipiul Baia Mare, ulterior personalul medical dispunând internarea sa la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

 În cauză, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.