Eveniment

Tânăr de 19 ani identificat după ce a furat carburant din mai multe vehicule din Tăuţii Măgherăuş

La data de 08 octombrie polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 42 de ani din Baia Mare despre faptul că în perioada 05 octombrie -08 octmbrie, persoane necunoscute au sustras circa 210 litri motorină și 20 litri ulei hidraulic din rezervoarele unui buldoexcavator și a unei autobasculante, care se aflau parcate pe strada 33.
Valoarea prejudiciului a fost de 1.700 de lei.
În aceeași zi, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați de către un bărbat de 41 de ani din oraș despre faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au încercat să îi sustragă carburant din autoutilitara parcată pe strada 54, însă nu au reușit deoarece în rezervor nu se afla multă motorină.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului și tentativei la furt de carburant, respectiv un tânăr de 19 ani din Baia Sprie.
Față de acesta se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativa la furt calificat.

Te-ar putea interesa si

RISCURILE ÎNCĂLCĂRII NORMELOR RUTIERE: Pieton accidentat la Piatra şi doi răniţi după coliziunea a două maşini la Rona de Sus

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Pieton lovit pe trecere, în zona Semilună

Redactie

OPINIE: Sunt multe de spus, însă un lucru este clar: dragi profesori ne-aţi dezamăgit!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult