Important

Forţele de ordine continuă acţiunile de prevenire şi limitare a infectării cu virusul COVID-19

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, Inspectoratul de Poliție al Judeţului Maramureş sub autoritatea Instituției Prefectului Maramureş, şi împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, precum și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureş, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat trei acţiuni în zone aglomerate, la care au participat peste 11 efective, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

În acest context, ieri 15 octombrie, au fost legitimate 1.667 persoane fizice, au fost verificate 28 societăți comerciale, 795 de obiective/locații de interes și 140 de mijloace de transport, din care patru mijloace de transport public în comun.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală;

Valoarea sancțiunilor a fost de 500 de lei.

Acțiuni de acest gen se vor desfășura până la încetarea măsurilor restrictive.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.

Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nici o abatere a legii.

Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă.

Te-ar putea interesa si

ÎNCEPEM SĂ CONTĂM: ŞTIREA PUBLICATĂ PE VASILEDALE.RO A AJUNS PE MASA MINISTRULUI DE INTERNE ŞI A ŞEFULUI POLIŢIEI ROMÂNE (DOCUMENT)

Vasile Dale

COD PORTOCALIU: Viscol la munte, rafale de 120 km/h

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: COD PORTOCALIU – Râul Tisa a ieșit din matcă între Valea Vișeului și Lunca la Tisa. Zeci de gospodării sunt amenințate de furia apelor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult