Important

COMUNICAT: Reparații pe drumul național Baia Mare – Dej în urma intervenției deputatului PNL Călin Bota

Maramureșenii se pot deplasa acum în condiții de siguranță pe Drumul Național 1C, care face legătura între Baia Mare și Dej.

În urma mesajelor trimise de mai mulți maramureșeni, care s-au plâns de gropile și de starea Drumului Național 1C (DN 1C) Baia Mare-Dej, deputatul PNL Călin Bota l-a contactat vineri pe Directorul general adjunct întreținere drumuri naționale, europene și autostrăzi, Felician Cerneștean, și i-a semnalat problemele pe care le întâmpină cei care circulă pe acest drum național, care se află în administrarea CNAIR.

Reacția CNAIR a fost promptă, iar până luni seara au fost realizate reparații izolate cu mixtură asfaltică pe următoarele tronsoane: DN 1C km 114-116, DN 1C km 125-126, DN 1C km 132-134, DN 1C km 137-140, DN 1C km 117-118,
DN 1C km 119-120, DN 1C km 120-121.

,,Maramureșenii pot circula acum în siguranță pe drumul dintre Baia Mare și Dej. În numele maramureșenilor, mulțumesc Directorului general adjunct al CNAIR pentru rezolvarea într-un timp record a problemelor semnalate și pentru că răspunde tot timpul solicitărilor venite din partea cetățenilor. ,, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Deputat PNL Călin Bota

Te-ar putea interesa si

A AJUNS ÎN TOP: Un borșean este în echipa de organizare a unor evenimente de amploare din industria muzicală națională și internațională

Mike Claudiu

ALCOOLUL ŞI VOLANUL: Un şofer maramureşean, victima unui accident rutier provocat de un conducător auto băut

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș a participat la cel de-al doilea Atelier CHARTER in REGIONS al Proiectului CHARTER

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult