Important

COMUNICAT: Reparații pe drumul național Baia Mare – Dej în urma intervenției deputatului PNL Călin Bota

Maramureșenii se pot deplasa acum în condiții de siguranță pe Drumul Național 1C, care face legătura între Baia Mare și Dej.

În urma mesajelor trimise de mai mulți maramureșeni, care s-au plâns de gropile și de starea Drumului Național 1C (DN 1C) Baia Mare-Dej, deputatul PNL Călin Bota l-a contactat vineri pe Directorul general adjunct întreținere drumuri naționale, europene și autostrăzi, Felician Cerneștean, și i-a semnalat problemele pe care le întâmpină cei care circulă pe acest drum național, care se află în administrarea CNAIR.Reacția CNAIR a fost promptă, iar până luni seara au fost realizate reparații izolate cu mixtură asfaltică pe următoarele tronsoane: DN 1C km 114-116, DN 1C km 125-126, DN 1C km 132-134, DN 1C km 137-140, DN 1C km 117-118,
DN 1C km 119-120, DN 1C km 120-121.

,,Maramureșenii pot circula acum în siguranță pe drumul dintre Baia Mare și Dej. În numele maramureșenilor, mulțumesc Directorului general adjunct al CNAIR pentru rezolvarea într-un timp record a problemelor semnalate și pentru că răspunde tot timpul solicitărilor venite din partea cetățenilor. ,, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Deputat PNL Călin Bota

Te-ar putea interesa si

DE LA SFÂRŞITUL LUNII: Patru situații în care polițiștii pot intra, în orice mod, fără mandat într-o locuință

Vasile Dale

VERNISAJ: Expoziția ”Din zestrea Maramureșului”, la Muzeul Olteniei

Redactie

POVEŞTI ADEVĂRATE: Cinci femei și patru copii, refugiaţi din Ucraina

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult