Sport

FOTBAL OLD BOYS, MECI AMICAL: ASCO CF BAIA MARE – SPORT TEAM BAIA MARE 5-6 (2-3)

Miercuri, 20 octombrie, pe terenul din Satu Nou de Sus, pe o vreme deosebită de toamnă și cu un soare îmbietor pentru sport, s-a desfășurat partida de fotbal old boys dintre echipele prietene ASCO CF Baia Mare și Sport Team Baia Mare, fiind revanșa la meciul din 26 august dintre cele două echipe, când învingători au fost cei de la ASCO cu scorul de 2-0.
În prima repriză Sport Team deschide scorul prin Cristian Bărbos (0-1, min. 10), însă la doar câteva minute cei de la ASCO egalează (1-1) prin Florin Bizău și preiau conducerea cu 2-1, min. 30, prin Claudiu Perșe.
În ultimele minute din prima repriză, Sport Team controlează mai bine jocul și reușește să înscrie două goluri consecutive, prin Cristian Bărbos și Florin Florea, astfel scorul la pauză a fost 2-3.
După reluarea jocului, gazdele egalează destul de repede, prin Ionel Condrat (3-3) și jocul se relansează.
În min. 55, arbitrul Gabriel Pante acordă o lovitură de la 11 m celor de la Sport Team, pe care Bogdan Bîrle o ratează, însă acesta se revanșează câteva minute mai târziu, când pe un contraatac înscrie un gol în dreapta portarului Claudiu Ciceu și mărește avantajul celor de la Sport Team la 3-4.
Oaspeții mai înscriu de două ori prin Cristian Bărbos și Rareș Pop-Popescu și scorul devine 3-6, min 70.
Echipa ASCO beneficiază în min. 80 de o lovitură de la 11 m, și astfel aceasta reduce din handicap (4-6) prin Florin Cherecheș.
Pe fondul unei relaxări a celor de la Sport Team, până la finalul jocului echipa gazdă mai reușește un gol prin Gheorghe Condrat, și scorul devine 5-6 în min. 87, însă în ultimele minute nu se mai întâmplă nimic și cei de la Sport Team termină meciul cu numărul 164 de la înființarea echipei cu o victorie binemeritată (5-6).
A fost un meci echilibrat și deschis oricărui rezultat, ambele echipe reușind să înscrie multe goluri, prin faptul că fotbalul old boys se desfășoară fără brutalități sau comportamente nesportive, jucătorii respectându-se reciproc, ceea ce face ca echipele să devină prietene, nu rivale, dând dovadă de fair play, repriza a III-a continuând de obicei la marginea terenului.
De menționat că echipa Sport Team Baia Mare a reușit azi să-l „înregimenteze” în lot pe jucătorul Onișor Nicorec (35 ani), fost jucător la trei echipe din Liga I din Ungaria (Eto Gyor, Mezokovesd-Zsory și Szeged Grosics Akademia). Acesta a mai jucat la Unirea Dej, Rapid București și Farul Constanța.
În meciul de azi, Onișor s-a remarcat printr-un joc elegant și bine gândit, urmând să se adapteze cât mai repede la echipă, pentru a acoperi foarte bine mijlocul terenului alături de Rareș Pop-Popescu, urându-i pe această cale „Bun venit la echipă”!

Arbitrajul a fost foarte bun, asigurat de tinerii arbitri Gabriel Pante, Lorand Farkaș și Viorel Zete.

ASCO CF: Claudiu Ciceu, Robert Bandy, Claudiu Perșe, Florin Bizău, Cristian Păcurar, Gheorghe Soponar, Aurel Azoiței(cpt.), Marian Mihăilă, Sorin Birle, Gheorghe Condrat, Ionel Condrat, Mircea Hauși, Nicolae Dabija, Radu Mureșan, Florin Cherecheș și Ionuț Mariș.Antrenor Aurel Azoiței.

SPORT TEAM: Darius Mihuț, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Florin Frenț, Ciprian Coste, Ionuț Pop. Daniel Lupuți, Onișor Nicorec, Rareș Pop-Popescu, Marian Sabadâș, Daniel Gheighiș, Cristian Bărbos, Florin Florea, Mihai Herța și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.

Echipa Sport Team Baia Mare aduce mulțumiri lui Ștefan Sarca, viceprimarul orașului Baia Sprie, care a pus la dispoziție terenul din Satu Nou de Sus în condiții bune.

Te-ar putea interesa si

Jandarmii maramureşeni, la Campionatul Naţional de Înot al MAI

Vasile Dale

CN ÎNOT MASTERS: Sportivii de la Clubul Gold Stars Baia Mare au cucerit 20 de medalii, 15 de aur (FOTO)

Vasile Dale

MINIFOTBAL – Rezultatele din etapa a II-a a Campionatului Țării Chioarului (Șomcuta Mare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.