Tara Chioarului

MIREŞU MARE: A rămas fără permis pentru că a distrus bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani din Baia Sprie care a avariat bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată care se intersectează cu DJ 182 B în comuna Mireșu Mare.
Polițiștii au stabilit că tânărul, care conducea un autoturism din direcția Șomcuta Mare spre Mireșu Mare, nu a oprit la bariera coborâtă, lovind-o și a trecut pe sub aceasta. Din fericire, în urma evenimentului a rezultat doar scoaterea din funcțiune a barierei mecanice, problemă care a fost remediată ulterior, nefiind înregistrate victime omenești și nefiind afectate alte instalații CFR.
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei și totodată pe numele lui a fost dispusă măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile fără drept de circulație.

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ: Ioan Mătieş, primarul comunei Mireşu Mare: “Se realizează măsurători cadastrale în satul Mireșu Mare în zonele După sere şi Poieni Tohat”

Redactie

FOTO / VIDEO – PLOAIA A CREAT PROBLEME: Accident în Baia Mare, trafic de coșmar pe DN1C, inundații la Satulung

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Camion cu balast răsturnat între Șomcuta și Tulghieș. Șoferul băut, soția și băieţelul lor de doi ani erau în cabină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.