BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: O șoferița a intrat cu mașina în terasa de la Bizo din Baia Mare

Accident în urmă cu câteva minute pe bulevardul București din Baia Mare. Un autoturism a ieșit de pe carosabil și a intrat efectiv în terasa restaurantului Bizo.

Din informațiile noastre se pare că o femeie conducea pe bulevardul Unirii iar la intersecția cu bd București a virat stânga, doar că din motive necunoscute, ar fi pierdut controlul volanului, a urcat pe trotuar și s-a oprit pe terasa restaurantului Bizo.

Din fericire atît șoferița, cît și o altă femeie pasageră în mașină nu au fost rănite. Nici pe trotuar nu se afla nicio persoană. Totuși, ISU Maramureș a trimis un echipaj SMURD în zonă pentru că mai multe persoane au suferit atacuri de panică. Este vorba despre o femeie cu doi copilași care se aflau la o masă de pe teresa amintită.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

FOC LA BORSA – CASA DE VARA A LUI BUTANU DIN BORSA A LUAT FOC (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

A ÎNCERCAT SĂ MINTĂ: Borșeanul care a fugit de poliție și a ”aterizat” cu mașina într-o curte nu avea permis de conducere

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Gândaci în bucătărie: Restaurantul de unde își cumpără mâncare toți polițiștii amendat cu 10.000 lei de reprezentanții DSVSA

Vasile Dale

1 mesaj

mo octombrie 28, 2021 at 8:35 am

Terasele astea nu ar trebui sa ofere si ceva protectie clientilor pentru astfel de situatii cand sunt amplasate la strada?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.