BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Impact violent între două mașini la Borșa. Una dintre ele a intrat sub un TIR (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18, în zona fostei Unități Militare de Vânători de Munte din orașul maramureșean Borșa.

Din primele informații se pare că în eveniment au fost implicate două autoturisme, iar una dintre acestea a ricoșat și a intrat sub remorca unui autotren parcat.

La fața locului intervin echipajele SMURD, Ambulanței, Polției și ale Pompierilor.



ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară,  polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Libertății din oraș a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

La fața locului polițiștii au constatat că un tânăr de 18 ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre Moisei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care a pătruns pe D.N. 18 de pe o cale de acces, condus de un bărbat de 33 de ani din oraș. Ulterior, cel de doilea autoturism este proiectat într-o autoplatformă, care se afla parcată în afara părții carosabile pa partea stângă a direcției de mers, iar primul autoturism este proiectat la rândul său a fost proiectat într-o semiremorcă, care se afla poziționată pe partea dreaptă a direcției de mers, în afara părții carosabile. 

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, în aceeași zi, aflându-se în serviciul de patrulare, în jurul orei 16.00, polițiștii din Borșa au identificat în trafic pe strada Vasile Alecsandri din oraș la volanul unui autoturism un bărbat de 64 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

****

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit ieri, 27 octombrie, la un alt accident rutier, produs pe bulevardul Decebal din municipiu.
Un bărbat de 48 de ani din Baia Mare a condus un motociclu, având direcția de deplasare dinspre strada Cuza Vodă, ajungând la trecerea de pietoni marcată și semnalizată de la intersecția cu bulevardul Republicii, a surprins și accidentat un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, aflat în calitate de pieton.
Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, rămânând internat sub supraveghere.
Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO / PERCHEZIŢII: Căprior salvat de poliţişti de la Oarţa de Sus. Carne de vânat din braconaj descoperită

Redactie

EXCLUSIV: Aeronavă “străină” deasupra Băii Mari. A survolat orașul, după care a plecat. Care este motivul (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIMA MICĂ: Persoană strivită de un tractor agricol. Bărbatul a decedat pe loc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult