BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

200 de evrei vor veni la Sighetu Marmației cu o cursă directă New York – Satu Mare, cu Boeing 787 Dreamliner

LOT Polish Airlines va opera în premieră la începutul lunii noiembrie 2021 un zbor charter din New York spre Satu Mare. Un grup de peste 200 de evrei care vor participa la inaugurarea unei sinagogi în Sighetu Marmației va zbura fără escală miercuri din New York spre Satu Mare cu un Boeing 787-9 Dreamliner al companiei poloneze LOT, informează boardingpass.ro.

Avionul care va opera acest charter este planificat să decoleze de pe aeroportul Newark din apropiere de New York în seara zilei de 3 noiembrie. Aterizarea sa la Satu Mare va avea loc joi, 4 noiembrie, în jurul orei locale 14:20.

Durata zborului dintre aeroportul Newark și Satu Mare va fi de aproximativ opt ore și jumătate. După debarcarea pasagerilor, a bagajelor și realimentare, Boeingul 787 Dreamliner va decola din Satu Mare spre capitala Poloniei.

SURSA: boardingpass.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Raul avea 25 de ani și fusese la o discotecă din Târgu Lăpuș

Redactie

DOI ANGAJAŢI DEPISTAŢI POZITIV CU COVID-19 / ACTUALIZARE: Agenția din Șomcuta Mare își suspendă activitatea până pe 31 august

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: TERIFIANT – ”Nu am avut bani să îl îngrop” susține tatăl băiatului de 14 ani ținut mai mult de o lună mort într-un sac în cușca câinelui

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.