Important

11 locuri pentru a vă bucura de muzică gratuită online

Este greu să găsești pe cineva căruia să nu-i placă să asculte muzică. De fapt, melodiile sunt parte integrantă din viața noastră și ne alimentează stările de spirit.
Descoperirea de muzică nouă online a devenit mai ușoară ca niciodată. Puteți chiar să vă ascultați piesele preferate gratuit.
Iată care sunt cele mai bune 11 locuri unde puteți asculta muzică online gratuit.

YouTube

YouTube este principala sursă de acces printre platformele de streaming. Ați putea opta pentru un cont Youtube de bază, dar există și opțiunea de a încerca Youtube Music.
YouTube pare să aibă toate piesele la care te-ai putea gândi. Puteți asculta atât melodii protejate de drepturi de autor, cât și piese încărcate de artiști individuali. Mulți muzicieni își lansează melodiile pe YouTube pentru a ajunge la o audiență globală.
Încercați Youtube! S-ar putea să fie singura platformă muzicală de care veți avea nevoie!

Spotify

Spotify a crescut și a devenit unul dintre locurile de top pentru a asculta muzică gratuit. Puteți accesa piesele de pe computer sau puteți folosi aplicația Spotify pentru mobil.
Toată muzica este protejată de drepturi de autor pe Spotify și veți găsi mulți artiști online. Cu toate acestea, nu puteți descărca nicio piesă decât dacă vă alegeți premium.
Spotify este o destinație excelentă pentru a găsi muzică independentă. Puteți descoperi melodii noi încărcate de mii de artiști.

Pandora

Pandora este o platformă gratuită de streaming de muzică online. Puteți crea posturi de radio în funcție de preferințele dvs. cu ajutorul funcției de autosugestie a Pandora. Cel mai bun lucru este faptul că poți asculta sute de posturi fără să plătești nimic.
Pandora vă oferă o listă de posturi de top pentru a vă facilita căutarea. De asemenea, puteți asculta posturi de radio pe internet în funcție de genurile preferate.
Versiunea cu plată a Pandora vă ajută să eliminați reclamele.

LiveXLive

LiveXLive este un post de radio pe internet similar cu Pandora. Muzica este complet gratuită, iar numărul nesfârșit de posturi vă va ține ocupat zile întregi.
Puteți accesa posturile alegând artiștii, melodiile sau genurile preferate. Posturile sunt formate din melodii actuale, dar generează și piese rare, pe care s-ar putea să nu le cunoașteți.
LiveXLive oferă atât opțiuni mobile, cât și desktop. Există atât de multă muzică fără drepturi de autor care așteaptă să vă încânte urechile.

SoundCloud

SoundCloud este un loc excelent pentru a găsi muzică gratuită de la artiști independenți. Este o platformă care vă permite să vă încărcați muzica pentru o audiență globală. Ca urmare, nu duceți niciodată lipsă de piese pe care să le ascultați.
SoundCloud este preferat de mulți pentru că este o modalitate ușoară de a fi la curent cu scena muzicală. Trupe, muzicieni, compozitori – mulți oameni se îndreaptă către această platformă pentru a-și împărtăși muzica.
SoundCloud este foarte simplu și puteți asculta chiar și podcasturi pe platformă. Aici veți petrece nenumărate ore ascultând piese inovatoare și experimentale.

DashRadio

Dash este locul unde trebuie să fii dacă vrei muzică originală din întreaga lume. Peste 450 de muzicieni administrează peste 80 de stații de internet și difuzează numai conținut original. Dash Radio are, de asemenea, stații partenere găzduite de nume mari, cum ar fi Lil Wayne și Snoop Dog.
Dash Radio se remarcă prin faptul că nu există reclame care să vă strice experiența. Este un post de radio online premium care nu vă deranjează să plătiți.
Puteți descărca aplicația Dash Radio pentru mobil pentru muzică în mișcare.

Jamendo

Jamendo este locul perfect pentru a găsi muzică indie. Platforma oferă mai multe modalități de a vă bucura de piesele preferate.
Puteți căuta după numele artistului, titlul melodiei sau versuri. De asemenea, platforma sortează melodiile în funcție de genuri, trupe și artiști. Aveți la dispoziție o comunitate mare de muzicieni pe care să o explorați, indiferent dacă vă place muzica rock, hip-hop sau pop.
Muzicienii se pot alătura Jamendo ca artist pentru a-și împărtăși piesele. De asemenea, puteți cumpăra licențe pentru a vă bucura de mai multe materiale protejate de drepturi de autor.
Jamendo nu vă cere să vă creați un cont pentru a asculta muzică gratuită. Dar dacă faceți acest lucru vă va permite să salvați liste de redare și să descărcați multe melodii.

iHeartRadio

iHeartRadio vă ajută să descoperiți posturi de radio locale și internaționale în direct. Serviciul este gratuit, dar nu puteți beneficia de funcții precum salturi nelimitate sau liste de redare.
Modul gratuit este mai mult decât suficient pentru a vă bucura de un număr nesfârșit de posturi de radio. Puteți introduce locația dvs. și obține o listă cu posturile de radio locale pe internet. Este o modalitate excelentă de a rămâne în contact cu formațiile locale atunci când locuiți în străinătate. De asemenea, puteți selecta posturile de radio prin intermediul genurilor populare.
Nu este nevoie să vă înregistrați dacă doriți să ascultați câteva piese în fiecare zi. Cu toate acestea, serviciul de streaming vine cu reclame.

MySpace

MySpace a fost platforma de socializare de referință la începutul anilor 2000. De fapt, MySpace a dat startul întregului fenomen al social media. Este motivul pentru care am început să ne împărtășim viețile și să acceptăm cereri de prietenie.
Cu timpul, MySpace s-a schimbat pentru a răspunde nevoilor muzicienilor independenți. Are o comunitate enormă de muzicieni, care încarcă piese originale în fiecare oră.
Pe MySpace puteți încă să vă conectați cu oamenii și chiar să vizionați videoclipuri. Este cu siguranță o platformă interesantă dacă sunteți în căutarea de muzică independentă și gratuită.

Jango

Jango este un pionier în lumea radiourilor pe internet. Platforma și-a început călătoria în 2007 și încă își continuă activitatea cu baza de utilizatori.
Jango oferă multe modalități de a asculta muzică:
Stații de top
Top 100 de astăzi
Hituri din anii ’60, ’70 și ’80
Ascultare ușoară
Alegeți orice opțiune și bucurați-vă de nenumărate ore de muzică gratuită. Jango menține reclamele la un nivel minim, astfel încât să nu vă pierdeți răbdarea.
Platforma vă permite să vă creați propriul post de radio. De asemenea, puteți asculta posturi de radio create de alții.

ReverbNation

Veți dori să verificați ReverbNation dacă faceți parte din industria muzicală. Aceasta oferă o platformă prin care artiștii pot obține expunere prin intermediul fanilor și al partenerilor din industrie.
Trebuie să vă creați un cont pentru a vă bucura de muzică gratuită pe ReverbNation. După ce ați terminat, puteți salva liste de redare și chiar descărca melodii gratuit.
ReverbNation oferă, de asemenea, colecții, videoclipuri muzicale și evenimente live.
Bucurați-vă de muzică gratuită
Alegeți un serviciu de streaming care vă place și începeți să vă bucurați de o abundență de piese gratuite. Spuneți-ne care este preferatul dvs. în secțiunea de comentarii.

Te-ar putea interesa si

Noi proiecte și inițiative de cooperare teritorială, prin Programul Interreg Europe 2021-2027

Vasile Dale

FOTO: Două autoturisme s-au ciocnit şi au ajuns în şanţ la Satulung (ACTUALIZARE)

Redactie

Cadou din partea Ștrandului Tășnad, pentru toți turiștii din acest an „E felul nostru de a le mulțumi”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.