BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ACCIDENT MORTAL ÎN JUDEŢUL SĂLAJ: Cine sunt victimele care şi-au pierdut viaţa: soţul avea 30 de ani, soţia, din Maramureş, 31 de ani

Tânărul era angajat la Primăria comunei Rus şi se ocupa de administrarea cochetei baze sportive din centrul comunal, iar soţia lui era originară din judeţul Maramureş. Azi după-amiază, ambii s-au stins din viaţă într-o clipită, lăsând în urmă o fetiţă de doar 8 anişori, care actualmente se află la spital ca urmare a rănilor produse în urma evenimentul rutier dintre Crişeni şi Mirşid.

Pentru familia din comuna Rus, drumul de la Zalău spre casă de azi, 2 noiembrie, avea să te transforme într-o mare tragedie. În urma unui grav accident rutier, soţii Marius Pintea (30 de ani) şi Claudia Pintea (31 de ani) şi-au pierdut viaţa într-o clipită. Singurul lor copil, o fetiţă de doar 8 anişori, a suferit multiple leziuni şi a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din municipiu. Totul, după ce autoturismul Dacia LOGAN condus de tânărul din Rus a intrat într-o coliziune violentă cu o autoutilitară ce venea din sens opus. La volanul celuilalt autovehicul s-a aflat un bărbat de 56 de ani din municipiul Zalău, care nu a suferit răni.

Acasă, pe Valea Someşului, e durere mare. Tinerii Pintea erau oameni cunoscuţi în zonă. Marius era angajat la Primăria comunei RUS şi una dintre responsabilităţile sale era administrarea cochetei baze sportive din centrul comunal. O perioadă, tânărul de 30 de ani a şi evoluat pentru echipa locală, Olimpia Rus.

Fraţii săi – Adalbert Pintea şi Cristian Pintea – sunt jucători de bază la Olimpia, primul fiind şi cel mai bun marcator al echipei. De fapt, Adalbert este în acest moment de departe şi golgheterul Seriei EST din Liga a V-a, cu 19 goluri în doar 8 etape. Marius era mândru de cei doi fraţi mai tineri şi era prezent la meciurile favoritei Olimpia.

Marius Pintea a urmat cursurile Grupului Şcolar “Mihai Viteazul” din Zalău, iar o perioadă de timp a lucrat în Italia.

Soţia lui Marius Pintea – Claudia – s-a născut în Maramureş, la Sighetu Marmaţiei şi a crescut în comuna Săpânţa. În anul 2012, cei doi tineri s-au căsătorit şi s-au stabilit la Rus.

Azi, familia Pintea plecase la drum încă de dimineaţă. Din câte se pare, ei au mers la spitalul din Zalău, acolo unde este internat un unchi de-al lor. La revenirea spre casă, s-a întâmplat tragedia…

Dumnezeu să îi odihnească în pace şi să îi dea sănătate şi putere fetiţei care la doar 8 anişori rămâne fără părinţi.

sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

A fost lansată aplicația pentru mobil Ghișeul.ro, prin care românii pot să își plătească online taxele și impozitele

Vasile Dale

Galerie foto: PERCHEZIȚII CU MASCAȚI LA ȘOMCUTA MARE, după o postare pe facebook – La domiciliul unui localnic de 22 ani s-au găsit: 300 kg de artificii, peste 15.000 euro, 7.000 lei, țigări de contrabandă

Vasile Dale

De ce trebuie oameni noi în politica?!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.