Eveniment

CERCETAŢI: Doi tineri au furat o roabă cu scule şi aparatură de 10.000 de lei dintr-un atelier

Doi tineri în vârstă de 18 și 26 de ani din Baia Mare sunt cercetați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tentativă de furt.
La finalul săptămânii trecute, un băimărean de pe strada Brândușelor a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns noaptea în curtea locuinței sale, pe o portiță care nu era asigurată, iar dintr-un atelier situat în spatele imobilului au sustras o roabă în care se aflau mai multe scule electrice și un aparat de sudură. Valoarea prejudiciului reclamat era de 10.000 lei.
În urma investigațiilor efectuate polițiștii au reușit să identifice persoanele bănuite de comiterea furtului și au mai stabilit că acestea au mai încercat noaptea trecută să comită un furt dintr-o locuință.
Bunurile sustrase de la persoana vătămată au fost recuperate în proporție de 60%, iar pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal.

Te-ar putea interesa si

AVEM FILMUL VIDEO AL INTERVENȚIEI – Adolescentul de 16 ani susține că i-ar fi fost ștersă înregistrarea din telefon însă am recuperat-o!

Vasile Dale

FOTO – Tragedie pe DJ184, la Cavnic: O femeie din Borșa a murit în drum spre Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

CU AJUTORUL CELUI TÂLHĂRIT: Un băimărean, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.