Maramuresul Istoric

ACCIDENT LA BORŞA: Două victime după impactul dintre două maşini

Aseară la ora 21:09, Poliția Borșa a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Ștrandului a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.
Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a reieșit că două autoturisme au intrat în coliziune pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, iar conducătorul uneia dintre mașini a plecat de la fața locului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celuilalt conducător auto, un tânăr de 23 de ani din Borșa și a unei tinere în vârstă de 16 ani, pasageră în același autoturism.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice conducătorul auto implicat în accident, un tânăr de 32 de ani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Te-ar putea interesa si

SE STRÂNGE LAȚUL: Pădurar și brigadier de la Ocolul Silvic Dragomirești trimiși în judecată de procurorii maramureșeni

Vasile Dale

INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: Apa a intrat în şcoli şi gospodării, mai multe fântâni şi podeţe distruse, drumuri acoperite de aluviuni

Redactie

CĂUTATĂ DE POLIȚIE ȘI FAMILIE / ACTUALIZARE: O fată de 14 ani din Borșa a fugit de acasă împreună cu iubitul de 18 ani. După 2 zile tânăra a revenit acasă (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.