Eveniment

NU FIȚI NAIVI! ESCROCII VOR PROFITA: Maramureşeancă înşelată în numele unor companii de telefonie mobilă

O tânără din Dragomirești a sesizat poliția despre faptul că a fost victima unei înșelăciuni. Ea le-a relatat polițiștilor că, în cursul zilei de ieri, a fost sunată de două persoane care s-au prezentat a fi reprezentanți ai unor companii de telefonie mobilă.
Acestea au anunțat-o că este fericita câștigătoare a unor premii: într-un caz i s-a spus că a câștigat un telefon Iphone 11 Pro și suma de 1500 euro, iar de la a două companie urma să mai încaseze 1500 de euro, premiu. Doar că, pentru a intra în posesia acestor premii, victima a fost convinsă să achiziționeze cinci cartele de telefonie în valoare de 14 euro fiecare, și să comunice codurile de reîncărcare ale acestora.
După ce s-a conformat, tânăra a fost informată că trebuie să apeleze în jurul orelor 16:00 un număr de telefon la care îi va răspunde o doamnă, în vederea stabilirii locului unde se vor întâlni pentru acordarea premiilor. Începând cu orele 16:00, aceasta a încercat să ia legătura cu persoana în cauză de aproximativ șase ori, însă telefonul acesteia era închis, moment în care și-a dat seama despre faptul că a fost înșelată.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii autorilor și pentru luarea măsurilor care se impun.

Te-ar putea interesa si

ARESTAT PREVENTIV: Un tânăr a dat cu spray lacrimogen înspre un bărbat ca vroia să îi vândă un telefon

Vasile Dale

ULMENI: Accident de muncă soldat cu decesul unui sătmărean

Vasile Dale

FOTO / INCENDII ÎN FÂNAŢE, PIATRA, IAPA: Au ars produse din carne dintr-o afumătoare, cherestea, baloţi de fân, din cauza coşurilor de fum

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.