ImportantMaramuresul Istoric

BIROUL PENTRU PROTECŢIA ANIMALELOR: Percheziții domiciliare la Săliștea de Sus

Ieri, 04 noiembrie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică., Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziții domiciliare pe raza orașului Săliștea de Sus.
Activitățile sunt circumscrise continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit ca urmare a unei sesizări de la finalul lunii septembrie, cu privire la faptul că pe strada Colibilor din orașul Săliștea de Sus, s-a efectuat uz ilegal de armă letală, fiind ucis un exemplar canin.
În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate o armă tip ”pușcă” de culoare neagră, un dispozitiv de încărcare rapidă cu bile metalice și 126 buc articole pirotehnice, aparținând unui bărbat în vârstă de 47 de ani din Săliștea de Sus. Bunurile ridicate urmează a fi expertizate.
În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”uz de armă fără drept” și ”uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești.

Te-ar putea interesa si

Accident produs de un bătrân beat. A lovit cu maşina mai multe garduri din Ieud

Redactie

URMĂRIŢI CA-N FILME: Doi tineri maramureşeni, care aveau asupra lor droguri, prinşi de poliţiştii de frontieră

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Marinel Petreuș, fiului lui Ion, prezent pe scena Festivalului ”Ion Petreuș”, ediția a XIV-a. ”Prin ei, Maramureșul a fost descoperit de publicul din întreaga lume” – Iuliana Dragoș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.