Important

Consiliul Județean Maramureș: Îndemn la donare de sânge

Din dorința de a contribui la sănătatea maramureșenilor, executivul Consiliului Județean Maramureș a organizat astăzi o acțiune de donare de sânge, în care atât angajați ai CJ Maramureș, cât și din cadrul instituțiilor subordonate s-au prezentat încă de la prima oră la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare, unde au donat sânge pentru a salva vieți.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a vorbit despre importanța acestei acțiuni: “Sângele este vital pentru buna funcționare a organismului nostru și, din păcate, sunt tot mai multe persoane a căror viață depinde de sângele pe care noi îl putem oferi în doar câteva minute la un centru de transfuzie. Am organizat această acțiune pentru a salva vieți, dar și pentru a îndemna cât mai multă lume să vină să doneze.”

Procedura durează câteva minute, nu este dureroasă, iar cei care sunt eligibili pentru donare sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș din Baia Mare, strada George Coșbuc, nr. 20/C, de luni până vineri, în intervalul orar 7:30 – 11:00.

Donează sânge! Salvează vieți!

Te-ar putea interesa si

JUCĂTOARE LA ACS FOTBAL FEMININ: Georgiana Pătca a fost desemnată miss boboc al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare

Redactie

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI: Întâlnire virtuală cu poveşti pe platforma Google Classroom

Redactie

VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ: Copii din cadrul Asociației Club Sportiv Aerofit Baia Mare, activităţi comune cu jandarmii montani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.