BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Accident rutier pe strada Culturii. O maşină s-a răsturnat, un șofer încarcerat (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs în această seară, în Baia Mare, pe strada Culturii. Un autoturism, din cauza unei manevre greşite, s-a răsturnat. Se pare că o persoană este încarcerată.

ACTUALIZARE

La faţa locului a intervenit Detaşamentul Baia Mare cu echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD. Victima rezultată în urma accidentului a fost transportată la spital, cu răni uşoare.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În această seară, la ora 19.40, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe strada George Coșbuc, la intersecția cu strada Culturii din municipiu. La fața locului polițiștii au constatat că o femeie de 69 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 73 de ani din Baia Mare, care circula dinspre bulevardul Independenței spre bulevardul București. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe partea stângă pe trotuarul din dreapta direcției de mers, rezultând vătămarea corporală a conducătorului auto de 73 de ani. De asemenea, au fost avariați trei stâlpi de protecție de pe trotuar și un panou metalic de comandă a sistemului de semaforizare a intersecției. Conducătorii ambelor vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei dezbate criza din Ucraina

Vasile Dale

VIDEO – DIN NOU: Apa potabilă curge pe strada George Coșbuc. Cine va plăti factura? Băimărenii?

Vasile Dale

Top criterii de selecție a unui cazinou mobil

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.