BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE în AUSTRIA: Un sighetean a decedat într-un cumplit accident pe o autostradă din Austria


Un sighetean, de 55 de ani, a murit în urma unui accident cumplit pe autostrada A1. O mașină l-a lovit cu putere din spate. Autoturismul său este acum un morman de fiare contorsionate.

Un austriac din Austria Inferioară, în vârstă de 41 de ani, din districtul Amstetten, conducea mașina pe prima bandă a Westautobahn (A1), în direcția Viena, în jurul orei 5.10.

În același timp, un cetățean român, în vârstă de 55 de ani, conducea autovehiculul său în aceeași direcție. Din motive încă necunoscute, austriacul a intrat în coliziune cu mașina românului din fața sa. Ambele vehicule s-au oprit pe banda din mijloc, fiind grav avariate.

A fost prea târziu pentru ca românul să mai poată fi salvat, iar medicul de urgență nu a putut decât să constate decesul bărbatului de 55 de ani. Șoferul din Austria Inferioară a fost transportat la Spitalul Universitar din Linz cu răni. Pe autostradă s-a circulat cu dificultate până puțin după ora 8.00, din cauza lucrărilor de curățare.

Sincere condoleanțe familiei!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Cea mai scumpă motorină din România este la Seini: 9,90 lei/l

Redactie

PRINS ÎN FLAGRANT: Şofer din Republica Moldova, depistat în Tăuţii Măgherăuş în timp ce transporta cu maşina ţigări de contrabandă

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Cu pistolul la brâu pe străzile din Baia Mare. Polițiștii l-au încătușat imediat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.