Important

DE MICI: Viitorii conducători auto instruiți de polițiștii Serviciului Rutier

Siguranța rutieră, prevenirea producerii unor evenimente rutiere neplăcute și conștientizarea tuturor participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării legislației rutiere sunt principalele obiective ale polițiștilor Serviciului Rutier.

Polițiștii rutieri fac tot posibilul să ia contact cu cei mici de la o vârstă fragedă și să îi instruiască pe viitorii conducători auto despre conducerea unui vehicul, dar și despre comportamentul corespunzător al unui participant la trafic.

Astfel, sâmbătă 13 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului Rutier au răspuns inițiativei Palatului Copiilor Baia Mare de a organiza o activitate informativ-preventivă în parcare centrului comercial Value Center.
Zeci de copii de toate vârstele și-au adus vehiculele din dotare, respectiv biciletele sau trotinetele , iar cu respectarea măsurilor de distanțare, polițiștii au arbitrat o întrecere a celor mici. Participanții și-au făcut poze cu polițiștii, cu autospecialele inscripționate și au primit pliante cu recomandări preventive.

Polițiștii rutieri s-au asigurat ca orice informație importantă să fie înțeleasă de cei mici, să fie atenți și să se asigure mereu când circulă pe strada în calitate de pietoni.

Pe această cale, polițiștii Serviciului Rutier recomandă tuturor participanților la trafic să respecte indicatoarele rutiere, să circule cu viteza admisă legală și să adopte o conduită corespunzătoare.

Te-ar putea interesa si

”DE DRAGOBETE MULȚI ANI DORESC/CELUI CE-L IUBESC”: Expoziţie de păretare cu mesaje la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară

Redactie

POLIȚIA MARAMUREŞ: Măsuri pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu CORONAVIRUS

Vasile Dale

Măsuri privind prevenirea răspândirii SARS COV 2

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.