BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

BRAVO LOR: Bătrâna din Petrova a fost ajutată de Asociația ”Suntem vocea lor” din Sighetu Marmației

Cazul prezentat de sindicaliștii de la DECUS Maramureș prin intermediul site-ului nostru în urmă cu o săptămâna și care a avut fost apoi preluat de toată presa națională (televiziuni și ziare online) a avut finalitate. Vă reamintim că atunci un polițist de frontieră aflat în timpul liber, fiind în trafic pe DN18 în pasul Hera a zărit o femeie de 86 ani care căra un buștean într-un căruț improvizat. Așa a aflat că femeia parcurge pe jos kilometri întregi pentru a aduce câte un lemn căzut prin pădure pentru a avea cu ce se încălzi.

Iată că membrii Asociației ”Suntem vocea lor” din Sighetu Marmației au reușit într-un timp scurt să îi vină în ajutor. Aceștia i-au dus femeii câțiva paleți de brichete pentru a avea ce pune pe foc. Aceeași oameni inimoși i-au dus alimente. Nu s-au oprit aici: au făcut o clacă și i-au tăiat lemnele pe care bătrânica reușise să le aducă singură de la kilometri distanță.

”Mulțumiri din toată inima pentru doamna Viorica Opriș, președintele Asociației Suntem Vocea Lor din Sighetu Marmației, pentru că ne-a sărit imediat în ajutor. Sindicatul Decus Maramureș a avut de fiecare dată o cooperare excelentă cu dna Opriș și cu asociația pe care o reprezintă. Nu putem decât să îi mulțumim în numele tuturor polițișților care fac parte din sindicat” ne-a transmis Ion Tomoiagă, vicepreședinte SNPR Decus.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER IN BAIA MARE: Batran lovit de un autobuz dupa ce coborase din mijlocul de transport (actualizare)

Vasile Dale

CERCETAT PENTRU BRACONAJ: Un bărbat din Bozânta Mică a lovit un căprior, pe care ulterior l-a transportat la domiciliul său

Vasile Dale

INCENDIU DE LITIERĂ: Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui foc izbucnit pe Valea Vaserului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.