Important

RUTIERE: Accident rutier în Baia Mare, mai mulţi şoferi depistaţi la volan băuţi şi fără permis

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Minerilor la intersecţie cu strada Industriei din municipiu.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 31 de ani din municipiu care a condus un autoturism dinspre strada Victoriei, iar la un moment dat, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 24 de ani din Baia Mare.
Conducătorul auto de 24 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar șoferul de 31 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Depistat de polițiști conducând fără permis și cu alcoolemie

Ieri, 16 noiembrie, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada 1 Mai din Vișeu de Sus, un autoturism este condus de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani din oraș.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Condamnat pentru conducere fără permis

Ieri, 16 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Gherla pe numele unui bărbat de 31 de ani din Baia Mare.
Acesta a fost condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

REŢINUT PENTRU 24 DE ORE: Un bărbat din Băiţa de sub Codru a încălcat ordinul de protecţie

Vasile Dale

Alianta PNL-USR-Chereches a stabilit majoritatile in CJ si CL Baia Mare

Redactie

SENTINȚĂ DEFINITIVĂ: Asociația Composesorală Borșa a obținut în justiție dizolvarea Asociației Composesorală CISLA!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.