BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Elevă de clasa a XI-a lovită cu pumnul în față de o altă elevă la un liceu din Baia Mare (actualizare)

Incident grav astăzi la prânz la un liceu din Baia Mare. O elevă de clasa a XI-a a fost agresată de o colegă de la un unitate de învățământ din vecinătate. Motivul ar fi fost acela că victima nu i-a permis agresoarei să intre în incinta Sălii de Sport. Poliția a fost sesizată și este la fața locului.

Astăzi la un minut după ora 12 o elevă a fost agresată la intrarea în sala de sport de la Colegiul Tehnic ”Nenițescu” din Baia Mare. Conform celor relatate de martori profesorii i-ar fi spus elevei ca după ce ultimul coleg intra în sala de sport să închidă ușa astfel ca nimeni să nu mai intre. Chiar în acel moment o altă elevă de la o unitate de învățământ învecinată a venit cu intenția de a intra în sala de sport. Fata i-a spus că nu are voie în sala de sport pentru că nu este din clasa care avea activitate acolo, nu este nici măcar de la același liceu. Măsurile ar fi fost dispuse de profesori în contextul actual al pandemiei.

Imediat eleva de la școala vecină ar fi sărit pe eleva de clasa a XI-a și ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele, în față și în stomac. Agresoarea se pare că ar fi fost însoțită și de alți colegi, care pur și simplu au asistat la altercație, fără să intervină.

Eleva agresată a povestit totul profesorilor, care au anunțat poliția la 112. În acest moment, la unitatea de învățământ se afla echipaje de poliție care au deschis o anchetă.

Actualizare – IPJ Maramureş

Astăzi, 19 noiembrie 2021, la ora 13.15, polițiștii de ordine publică din Baia Mare au fost sesizați direct, de către un polițist din cadrul Biroului de Siguranță Școlară, aflat în incinta unei unități de învățământ în timpul serviciului, despre faptul că o elevă a fost agresată fizic la această unitate de învățământ din municipiu.

La fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că o elevă de 18 ani, în timp ce se afla în incinta unității de învățământ, a fost agresată fizic de o tânără.

Eleva de 18 ani a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 alin. 1 din Codul Penal.

Te-ar putea interesa si

DE LA CITITORI: Cum parchează două polițiste la Borșa? 

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Ploile torențiale au creat probleme locuitorilor din Crasna Vișeului și Nistru

Redactie

DN1C Cicârlău: O femeie din Bârgău a fost spulberată de un motociclist din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.