Eveniment

RUTIERE: Un bărbat din Coltău a ajuns la spital după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 54 de ani din Coltău, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția bulevardului Unirii, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Actualizare accident rutier produs pe strada Victor Babeș la data de 22 noiembrie

Împotriva bărbatului de 71 de ani, cercetat și reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști

În cursul zilei de ieri și azi-noapte, polițiștii din Sighetu Marmației și Șomcuta Mare au depistat în trafic doi conducători de vehicule care au comis infracțiuni la regimul rutier.
Un bărbat de 37 de ani din Sighetu Marmației a fost depistat de polițiștii din Sighetu Marmației pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu, în timp ce conducea o motocicletă, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că nu deține permis de conducere corespunzător.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
Un alt bărbat de 41 de ani din Ciolt a fost identificat de polițiștii din Șomcuta Mare la volanul unui autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub infulența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

Percheziţii în legătură cu nunta cu sute de invitați și cu mireasa din Borșa, Maramureș descoperită cu coronavirus, în Oradea (foto/Video)

Redactie

“PRINŢESA” ASIGURĂRILOR auto false din Baia Mare a fost “călcată” astăzi de mascaţi și procurori. 164.000 lei prejudiciu

Redactie

ACCIDENT TERIBIL IN PASUL PRISLOP: SOFERUL ESTE IN COMA. FAMILIA CREDE CA UN ALT SOFER I-AR FI TAIAT CALEA (FOTOGRAFII SOCANTE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.