BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – BAIA MARE: A intrat cu mașina într-un stâlp apoi a fugit. Poliția încă îl caută pe șofer

Un accident de circulație s-a produs în noaptea de duminică spre luni în jurul orei 2.00 pe strada Cuza Vodă din Baia Mare. Un șofer care era la volanul unui autoturism înmatriculat în Franța a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un stâlp de la iluminatul stradal.

Imediat cel de la volan a coborât din vehicul și a dispărut în noapte. Echipajele poliției au fost sesizate de locatarii unui bloc care au auzit bubuitura. Deși l-au căutat prin zonă individul a dispărut fără urmă.

La fața locului au sosit echipajele de criminalistică ale poliției municipiului Baia Mare care au prelevat probe și amprente. Au cercetat amănunțit vehiculul iar în interior ar fi fost găsite mai multe bunuri susceptibile a fi furate.



Au fost chemați și pompierii militari care au scos mașina din stâlp și au curățat zona. Ancheta este în plină desfășurare.

vom reveni

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: CA-N ANGLIA PRIN BAIA MARE – O șoferiță din Satu Mare a circulat pe interzis într-o zonă cu sens unicstiri maramures

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: 2 persoane rănite după ce o șoferiță nu a acordat prioritate unei mașini pe strada 22 Decembrie din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: 5 suspecți au fost reținuți în această seară pentru trafic de droguri. 10 percheziții de astăzi în Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult