BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

FOTO: Canalizarea la Dăneștii Chioarului aproape de finalizare

”Ne apropiem de finalul lucrărilor la extinderea reţelei de canalizare din Dăneştii Chioarului. Recepția la terminarea lucrărilor va extinderea rețelei de canalizare din satele Lucăcești și Dăneștii Chioarului va avea loc în maxim 2 săptămâni.

Valoarea proiectului: peste 4 milioane lei, cu finanţare de la Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL 2). Am postat câteva poze de la finele săptămânii trecute. Precizez că proiectul include branşament până la limita de proprietate.

Fără bani de la Guvernul României (prin PNDL) sau prin fonduri europene, ar fi fost mult mai greu, dacă nu chiar imposibil, pentru comunităţile locale să extindă reţelele de apă, canalizare şi gaze naturale.



Prin lucrările recente am îndreptat o eroare de proiectare. Acum avem pe ambele părţi ale drumului reţea de canalizare. Mulţumim specialiştilor din Ministerul Dezvoltării care au făcut posibilă rezolvarea acestei situaţii.”

ing. Ioan Mătieș, primar comuna Mireșu Mare

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident pe DN 1C. O autoutilitară a ajuns în şanţ

Redactie

ORDINE DE PROTECȚIE: Cinci agresiuni între parteneri investigate de polițiștii din Baia Mare, Sighet, Suciu de Sus, Borșa și Strâmtura

Vasile Dale

PREMIERĂ: Biciclist accidentat mortal la Târgu Lăpuș. Șoferul fugar al unui BMW, fiind prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult